Most Popular


Crafting Bliss: Exploring the Art of Handmade Crochet with Hobby365.se
In the realm of creative expression, few crafts embody the ...
Mastering the Basketweave Stitch: A Creative Guide from Hobby365.se
Embarking on a journey of crafting and creativity often leads ...
Världen av VirknålarochTillbehör: UtforskaHantverketpå Hobby365 Världen av VirknålarochTillbehör: UtforskaHantverketpå Hobby365
Inom det omfattandeområdet av hantverkerbjuderfåaktivitetersammablandning av avkoppling, kreativitetochpraktiskhetsomvirkning. I hjärtat ...


Hur vår Kerijälaite Puinen skiljer sig från andra

Rated: , 0 Comments
Total visits: 18
Posted on: 06/28/24

Plockaren är ett utmärkt verktyg eftersom det gör det enkelt att plocka upp alla saker enkelt. Träet är extremt tätt och hållbart för dagligt bruk eftersom det är ett lövträ. Träet är icke-poröst, därför håller det inte kvar bakterier eller lukter. Eftersom varje produkt är gjord av ett enda trästycke är de alla sömlösa och distinkta. Kulrullare är inte särskilt användbara för alla hantverkare. Om du stickar eller virkar mindre än två gånger om året kanske en kulrulle inte är värd bekostnaden, men de är ändå till hjälp.

Varför välja vår kerijälaite puinen

Hand rullar garnet till en boll. Du kan linda garnet på ett sätt som liknar maskinens. Börja med att vira garnet över fingrarna många dussin gånger. Ta bort garnet från fingrarna mycket försiktigt, var noga med att bevara de delar som är lindade. Börja sedan linda garnet med vårt virknålar set i en riktning som är vinkelrät mot vad du håller i många hundra gånger. Fortsätt göra detta tills allt garn har rullats. Garn ska lindas runt en tom pappershandduksrulle för att skapa en center pull ball. Dessutom finns det tutorials som använder en begagnad pappershandduk.

Garnänden läggs genom en slits som skurits i kartongen. Linda sedan garnet runt röret på kors och tvärs. När rullningen är klar, ta av kartongen. Garn kommer att användas för att fylla hålet. Med svansen i slitsen kan du dra från mitten av bollen. Du kan använda en sticka för att rulla garn till en boll. i enlighet med metoden att rulla pappershanddukar. Ändå kan du linda garnet med en sticka. Ta bort bollen från stickan när du har lindat garnet till den längd du vill ha. Kulrullare är användbara prylar som underlättar början av alla stick- eller virkningsjobb.


Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

Forgotten password?